Гримьор София, кв.Лозенец

гримьор-София-Лозенец

Гримьорски услуги (гримьор София) в София кв. Лозенец

Лозенец е един от най-търсените и предпочитани южни квартали на столицата. Старото  му име е Корубаглар, което означава лозя в гора. Първото име най-точно дава представа за богатата растителност и буйните гори, които обкръжавали София. Днес кварталът е вече в сърцето на гр. София, на юг Лозенец се простира чак до склоновете на Витоша, а на запад до един от най-големите софийски паркове – Южен парк. Кварталът предлага богато разнообразие от услуги на своите жители, между които фризьорски и гримьорски услуги.

Вие сте изискана и елегантна дама и често ви се налага да присъствате на различни приеми и празненства.Разбира се имате нужда и от професионален грим, а това е с което можем да сме ви полезни. Ние сме grimior.bg (гримьор София в кв. Лозенец). В концепцията на нашите услуги предлагаме грим по домовете в кв. Лозенец, за да ви спестим време от досадното обикаляне по салоните и студените улици. Ние ще дойдем точно в уговорения предварително с вас час и навреме. Ще се съобразим с вашите изисквания и ще ви дадем професионалното си мнение. Ние изработваме следните видове грим: дневен и вечерен грим, булчински и абитуриентски, мъжки и прати грим, арт и карнавален грим. Доверете се на услугите на нашият гримьор в София кв. Лозенец.

 

smokey eye makeup for blue eyes Гримьор София, кв.Лозенец

 

 

 Не оставяйте този детайл за последния момент, макар на фона на голямото
преживяване гримът да изглежда не значително. Накрая на снимките или видеото щезабележите съществената разлика разлика между професионален и аматьорски грим

 

Post Categories: Сватбен грим цени