Абитуриентски грим

абитуриентски-грим
Абитуриентски грим наричаме грима, който предлагаме на абитуриентките по повод абитуриентския им бал.

Вече сте абитуриент, почти всички изпити са „взети” и предстои най-хубавото, абитуриентският бал! Седмицата преди това велико събитие можете направо да полудеете. За това няма нищо по-добро от предварителното планиране на вашата рокля, обувки, аксесоари, бижута, абитуриентски грим и коса. Как да изберете? Просто се доверете на професионален гримьор.

Обяснете му какво желаете и чуйте какво той ще ви предложи като идеи. Един добър трик е имитирането на някоя знаменитост. Занесете снимка на любимата ви актриса или певица. Вашият гримьор ще се погрижи за останалото.
За тези от вас, които искат да се гримират сами, ето и няколко съвета.
Ако имате устните на Анджелина Джоли, съсредоточете се върху тях. Заложете на сочни и чувствени устни с горещо червено или загадъчно изкушаващо с едни тъмно розови нюанси. Стойте далеч от кафяво /него го оставете за баба ви/ и се уверете, че гримът на очите е лек и светъл. А ако имате очите на Кейт Босуърт – заложете на по–драматични сенки, спирала и дори изкуствени мигли. Само не забравяйте и да „запечатате” накрая устните с гланц.

Ще пазите снимките от абитуриентския си бал в продължение на години, така че направете всичко възможно, за да изглеждате добре.
Едно последно нещо – не забравяйте, че един щастлив човек винаги изглежда красив. Забавлявайте се и се усмихвайте! В този ден най – голямото ви оръжие е красотата!

 

 

 

ГРИМ-ГРИМЬОР

Абитурентския бал е едно от най-запомнящите се събитя в живота. Нали не искате да излезете зле на снимките?

Изпрати запитване

или заяви посещение на гримьор

в удобно за теб време:

[contact_form]

Post Categories: Грим от grimior.bg
Tags: , , , , , ,