Коледен грим

коледен-грим

Коледен грим като Снежанка

За да постигнем бляскав ефект и истинско магнетично излъчване, вечерният коледен грим трябва да бъде по сложен и по-дълбок. Завладяващият поглед и шикозният вид са нашата крайна цел. За това ще ни помогне приглушената светлина, която ни позволява да се заиграем с материалите и цветовете, които ще използваме.
За постигането на перфектния вечерен коледен грим трябва да подберем такива цветове, които подхождат на тена на кожата. Използвайте цветове възможно най-близки до вашият цвят, не естествените цветове няма да подчертаят предимствата, а напротив. Избягвайте цветове като виолетово и синьо, тъй като те ще ви подчертаят острите линии на лицето и ще ви направят да изглеждате по-стари. За коледният грим ви препоръчваме да се придържате към невинния образ на Снежанка.
коледен-гримС малко продукти може да се постигне невероятен краен резултат. За образа на Снежанка използвайте лек фон дьо тен със ниска до средна покривност за максимално естествен вечерен коледен грим. Подчертайте леко скулите с руж в прасковено или пепел от рози. Подчертайте и веждите, те са рамката на нашите очи и ще ги направят по красиви и изразителни. За очите използвайте техниката CUT CREASE или изрязан клепач. За целта се придържайте към телесните и земните тонове за създаване на естествена светлосянка на клепача. Под веждата поставете най-светлия телесен цвят за да я повдигнете и подчертаете в чупката. В основата на клепача поставете или телесен матов цвят или подобен бляскав цвят в розови или бежови нюанси. Поставете и наситена черна очна линия, която да издължи клепача, за да придобиете онзи леко сънлив влажен поглед. В същото време ще създадем илюзията, че миглите ни са по плътни в основата. Използвайте изкуствени мигли, които във външния ъгъл на окото за по-дълги. Така ще направим очите по-драматични и секси. Вечерният ви коледен грим  предразполага да изберем наситен и интензивен цвят червило,  останалите продукти за блясък и гланцът не са особено подходящо допълнение към вечерните облекла.
Придържайки се към образа на Снежанка, нашият вечерен коледен грим се нуждае от ярко или тъмно наситено червено червило. Подчертайте ръба на устните си, използвайки молив един до два тона по-тъмен от този на червилото. Допълнителен ефект на блясък можем да създадем като само в основата на устните поставим дискретно гланц или хайлайтър.

Нашата Снежанка е готова с минимално количество грим. Вече можете да се присъедините на коледната трапеза в целия си естествен блясък.

Post Categories: Сватбен грим цени