Гримове Inglot

inglot-cosmetics

Inglot / Инглот

Създадена преди повече от 30 години в малкия град Пшемишъл, Полша. Inglot Cosmetics в момента е един от водещите световни производители в декоративната козметика и с присъствие на всички големи форуми и събития за красота по целия свят. От Седмицата на модата в Ню Йорк, Милано и Париж до много ТВ предавания или мюзикъли на Бродуей.

инглот-четки-за-гримМеждународно разширяване започва през 2006 г. с откриването на първия магазин франчайз в Монреал, Канада. Бързият растеж и развитие на компанията скоро води до все повече присъствие в почти 70 страни на шест континента. Гаранция за това са високото качество на козметиката и достъпните цени. В момента грим Inglot може да бъде намерен в около 500 бутикови магазина и щандове на най-престижните места по света, като Times Square и Челси Market в NYC, The Dubai Mall, Westfield London, Plaza Carso в Мексико Сити, Площад Dundas в Торонто и много други. Салоните на Inglot също са разположени и в популярните универсални магазини, включително Мейсис в САЩ, Sears в Мексико, Edgars в Южна Африка, Sogo в Малайзия и Falabella в Чили.

Inglot успя да са съчетае последните научни иновативни технологии в козметиката с интензивни и живи цветове. Всеки продукт се състои от висококачествени съставки и се продава на равностойна на качеството си цени. Всички гримове Inglot са произведени в рамките на Европейския съюз, а 95% от тях са произведени в собствената си държава в завода на Inglot, Полша .

 

инглот-червило

 

 

Широката гама от цветове и впечатляваща гама от продукти е нещо, което прави марката за грим Inglot да се откроява от масата. Гамата се състои от над 1500 цвята, от които  450 цвята червила и гланцове, 600 матови, кремообразни и сенки с отблясъци за очи, а над 350 цвята фон дьо тен, пудри, ружове и коректори. „Бижуто в короната” на Inglot гримове е световно известната „Свободната система”, която дава свободата да се съчетае палитра по вкус на всеки клиент.

 

 

инглот-грим

Inglot Cosmetics постоянно сътрудничи с реномирани световни гримьори и консултанти в бранша за красота, за да предостави най-новите цветове и  текстура на пазара за професионална козметика.

За сега магазини на Inglot  в България има в мол „Сердика“, в Grand Mall Варна и в Пловдив на бул.Уилям Гладстон. От там можете да закупите цялата гама професионална козметика за грим, на много достъпни цени и винаги с отлично качество. Ние от Grimior.BG вече повече от една година използваме продукти на Inglot , като допълваща козметика на основната ни такава, която е от MAC Cosmetics.

инглот-мигли

Post Categories: Сватбен грим цени
Tags: , , , , , , ,