Гримьори във Варна

 

varna-grimiori

 

 Ива Тодорова – гримьор в гр.Варна

Запазете час за грим при професионален гримьор Ива Тодорова. Можете да посеите неиния салон за грим в центъра на Варна или да запишете час за посещение на ваш адрес. Вижте повече информация за Ива тук  или директно се обадете за да запазите час – контакти

 

На тази страница ще намерите информация за професионални гримьори във Варна предлагащи грим по домовете или в студио за грим-сватбен, абитуриентски, карнавален, вечерен и пробен грим

 

Варна е безспорната морска столица на България и един от най-хубавите български градове. Градът е разположен на брега на Черно море, което е основна предпоставка за превръщането му в основен туристически център. Във Варна се предлагат много козметични и фризьорски услуги, има не малко сватбени агенции, в града живеят много млади хора привлечени от добрите училища и приятния климат. Всичко това е предпоставка и за търсенето на качествени гримьори във Варна, който да могат да предложат професионален грим на булки за техните сватби, лек абитуриентски грим за баловете на абитуриентките, парти и карнавален грим в нощта на хелоуин и разбира се грим за участия,спектакли и представления с които изобилства града по време на летния туристически сезон.

Ако вие сте музикален изпълнител или участвате в друго развлекателно представление или ако вашите аниматори се нуждаят от грим, на тази страница ще откриете най-добрите гримьори във Варна.

 

гримьори-във-варнаЛетните дни освен плажни емоции,  носят и романтиката на любовта, за това те са често избрани за сватбени церемонии и годежи, когато присъствието на професионален гримьор си е направо задължително. Нали не искате на снимките след години да се виждат всички несъвършенства по вашата кожа? Професионален гримьор по домовете е това от което се нуждаете – в точния момент на удобно за вас място, във фризьорския салон или във вашия дом

Разбира се след лятото в края на есента идва и един голям празник, който макар и привнесен от англо-саксонските държави напоследък добива все по-голяма популярност и в България. Става въпрос за хелоуин! Започнал е като келтски езически ритуал „Саймън“ и съвпада с деня на Вси Светии. В нощта на хелоуин се носят страшни костюми, носят се тиквени фенери с които се обикалят съседите и се искат бонбони и лакомства.

Древните келти живеели с вярването, че в нощта срещу  нова година (31 октомври)починалите през изтеклата година слизат на земята и търсят живи тела, в които да се вселят. За да се защитят те гасели огньовете  у дома си и се маскирали колкото се можело по-страшно. Те  обличали кожи на животни, намазвали си лицата за да се престорят на страшилища, надявайки се да изплашат привиденията и те да ги подминат. В тази толкова интересна нощ в редица заведения във Варна се устройват карнавали, хората се гримират като вампири, страшилища, а дори в днешно време старата традиция се е превърнал в един истински карнавал, където на партито всеки се облича и преобразява както си пожелае. За да ви помогнем да изглеждате неузнаваеми вие трябва да се свържете с най-добрите гримьори във Варна, като преди това си изберете желаната от вас визия и се оставете в ръцете на вашия професионален гримьор.

Накрая искам да оставя и малко място в тази статия за любимките ми – абитуриентките по време на майските балове.Това е периода в , който Варна е завладяна от красиви гримирани момичета, за което ние гримьорите наистина полагаме огромен труд, заради голямото струпване на желаещи за бален грим. За това не чакайте последния момент на вашия абитуриентски бал, сватба или друго важно събитие.Изберете вашия гримьор във Варна и му се доверете.

 

Вие сте професионален гримьор и желаете вашите данни за връзка, телефонен номер и информация за вас да присъства на тази страница?

Свържете се с нас на имейл office@grimior.bg

Post Categories: Сватбен грим цени
Tags: , , , , ,