Пламен Костадинов – Русе

професионален-гримьор
 Аз създавам мое собствено изкуство.

 

grimior-sofiaКогато започнах да се занимавам с грим, можех единствено да рисувам. През цялото време обаче усещах, че цветовете са магия с която мога да въздействам на жените. Имах чувството че мога да овладея времето, да го подчиня и да накарам всяка жена да се чувства сигурна в себе си, красива и желана.

Казвам се Пламен Костадинов (Martin), на 27 години съм и се занимавам с грим „от както съм се родил”.

Не съм спирал да се уча, както от най-добрите в бранша, така и от моите клиенти.Обичам да експериментирам и творя, защото моето разбиране за женското лице е като бяло платно за картина, на което мога да въздействам и запълня с моите емоции.

На мен винаги може да се разчита. За специални случаи, когато нямате достатъчно време, а искате да изглеждате красива. В сватбения  ден, когато има още толкова много да се свърши и времето е много ценно. Грима за абитуриентския бал, за коктейла вечерта след работа или по друг повод, можете да се възползвате от моята услуга „грим по домовете”.

За мен „невъзможно” е само една дума.

 

grim_fotosesia

Грим за сцена

grimove_igri

Грим за снимки

 

Денят на вашата сватба, както и денят на вашия абитуриентски бал е един от най-специалните дни в живота на една жена. Този ден изисква старателна подготовка, добра организация и прецизно изпълнение от професионалисти.Професионален гримьор е важна част от вашата подготовка.Освен цялостната идея много са важни и детайлите, които правят цялото събитие да се получи перфектно.

 

Пламен Костадинов (Martin) е професионален гримьор с над 7 годишен опит, който работи в гр.Русе  –  за да си запишете час при него обадете се на телефонен номер: 0896922152