Гримьор София, кв.Лозенец

гримьор-София-Лозенец

Гримьорски услуги (гримьор София) в София кв. Лозенец

Лозенец е един от най-търсените и предпочитани южни квартали на столицата. Старото  му име е Корубаглар, което означава лозя в гора. Първото име най-точно дава представа за богатата растителност и буйните гори, които обкръжавали София. Днес кварталът е вече в сърцето на гр. София, на юг Лозенец се простира чак до склоновете на Витоша, а на запад до един от най-големите софийски паркове – Южен парк. Кварталът предлага богато разнообразие от услуги на своите жители, между които фризьорски и гримьорски услуги.

Вие сте изискана и елегантна дама и често ви се налага да присъствате на различни приеми и празненства.Разбира се имате нужда и от професионален грим, а това е с което можем да сме ви полезни. Ние сме grimior.bg (гримьор София в кв. Лозенец). В концепцията на нашите услуги предлагаме грим по домовете в кв. Лозенец, за да ви спестим време от досадното обикаляне по салоните и студените улици. Ние ще дойдем точно в уговорения предварително с вас час и навреме. Ще се съобразим с вашите изисквания и ще ви дадем професионалното си мнение. Ние изработваме следните видове грим: дневен и вечерен грим, булчински и абитуриентски, мъжки и прати грим, арт и карнавален грим. Доверете се на услугите на нашият гримьор в София кв. Лозенец.

 

smokey-eye-makeup-for-blue-eyes

 

 

 Не оставяйте този детайл за последния момент, макар на фона на голямото
преживяване гримът да изглежда не значително. Накрая на снимките или видеото щезабележите съществената разлика разлика между професионален и аматьорски грим

 

Post Categories: Сватбен грим цени