Грим за абитуриенти

грим-за-абитуриенти

Грим за абитуриенти, какво трябва да знаем.

 

Настрана от вашия сватбен ден, абитуриентската вечер е едно от най-значимите събития в живота на младите хора и гримът за абитуриенти е също толкова важен.

Независимо дали редовно носите грим или само за специални случаи като бала, ще искате да бъдете сигурни, че вашият външен вид ще бъде безупречен. Ето ви няколко съвета, които да ви помогнат да погледнете снимките от абитуриентската нощ с удоволствие, а не със срам.

Много момичета правят грешката да изберат грим коренно различно от този, който обикновено носят. Знам, че е изкушаващо да се появите пред всички с невероятен нов вид, но балът не е време да опитате нещо ново. Вместо това вашата цел е да изглеждате като по-бляскава версия на себе си. Изберете грим, с който ще се чувствате удобно.

За да се постигнем това, трябва да се придържаме към това, което вече знаете и да добавите няколко допълнителни щрихи, за да получим факторът – УАУ. Това може да означава просто да използваме блестящи сенки за очи, а не обичайните матови  или добавяне на секси и заслепяващ блясък на устните.

Лъщящата кожа или петна по нея могат да съсипят една иначе перфектна бална визия. Трябва много внимателно да подберете вашата козметика преди голямата вечер.

Когато става въпрос за избора на основа, най-важният фактор е да се намери такава, която съвпада с тена на кожата. За да направите това, тествайте фон дьо тена на естествена светлина и го нанесете на линия на челюстта, а не на гърба на вашите ръце! Кожата на ръцете не е задължително да бъде в същия цвят като кожата на лицето. Така ще се уверете, че не направите тази често срещана грешка! Нанесете няколко нюанса върху лицето си близо до челюстта и изберете, такъв който съвпада с цвета на вашата шия. Уверете се, че основата отговаря на вашия тип кожа.

Сенки за очи с отблясъци могат да ви помогнат да добавите малко блясък на бала грим, без да изглеждате прекалено екстравагантно. Не се поддавайте на изкушението да комбинирате сенките за очи с цвета на вашата бална рокля. Вместо това, опитайте да изберете цвят, който подчертава кожа, коса и цвят на очите, и не доминира на цялостния вид.

Друг вариант за балния грим е очната линия за секси, звезден поглед напомнящ за Бриджит Бардо или Елизабет Тейлър. Това  е доста добра идея за абитуриентките, но ако не сте се усъвършенствали в нанасянето на перфектна очна линия, прочетете статията ни за нея и стъпките, който сме ви дали да следвате.

За да добавите малко “ глем “ сложете секси бляскав гланц и сте готови да тръгнете!

 

spiralataЗапази час! Свържи се с нас сега:

 

[contact_form]

Post Categories: Грим от grimior.bg
Tags: , ,