Грим за бала – абитуриенти

Abiturentsi-balen-grim-grimior

Изберете грим за бала, който да отива на балната ви рокля

Abiturentsi-balen-grim-grimiorЩе изглеждате най-добре в нощта на бала, ако изберете грим, допълващ вашата рокля и такъв, който ласкае кожа ви.

Хвърлили сте толкова усилия и време само за една магически бална нощ: перфектната среща, обувки, рокля, прическа, маникюр и транспорт. Всичко, от което се нуждаем сега е правилният грим , за да завършите погледа си. Ето някои съвети за избора и прилагането на грима в тази специална вечер .

Очи: Не мисля , че сенките з очи трябва те да съвпадат с цвета на роклята ви, особено ако носите тъмно синьо синьо или лилаво. Нито пък трябва да поставите ярко синьо сенки за очи, ако очите ви са сини. С по-малко винаги е по-добре , освен ако не се опитвате да създадете ретро поглед от 80-те ( а дори и тогава, определено не! ) Точно сега, това което трябва да направите е да изберете сенки за очи , които са подчертават цвета на очите. Ако очите ви са сини, изберете кафяви или бронзови. Ако имате зелени очи, опитайте бледо лилаво(лавандулови или люлякови нюанси) или розови тонове. Това ще накара цвета на очите да изпъкне, без да изпъква излишно.

Устни: Устните могат да бъдат трудни . Тук трябва да се помисли за цвета на роклята . Ако тя е в прасковено или оранжево, цвят на устните трябва да има подобни наченки. Момичета , носещи червени и розови рокли трябва да изберете червило в тези цветови гами. Глнацът е по-популярен в момента, отколкото цвят, така че за по- модерен външен вид можете да поставите телесен блясък за устни, който само тонизира цвета им.

При избора на цвят на устните , помислете за грима на очите. По правило едното или другото трябва да бъде драматично, но не и двете. Това ще ви накара да изглеждате изискана ,но не прекалено.

Кожа: Фон дьо тена е от ключово значение за цвета на кожата и осигуряването на база, за останалата част от грима. Най-доброто е да изберете основна, която съвпада с вашия собствен тон на кожата възможно най-близо , и да го прилагат леко с козметична гъбичка или четка, но не и с пръстите си.

Момичета , облечени в бледи или бели рокли могат да се изкушат да се появят с изкуствен тен с бронзиращ грим. Бъдете внимателни: това е трудно за постигане. По-добре е да изглеждате по-естествено и да използвате бронзови сенки за очи, цвят за устните и руж, вместо тъмна, бронзова основа.

Руж . Това е лесно: изберете цвят, който изглежда точно като цвета на бузите ви , когато са зачервени! Прилагайте леко от ябълките на бузите и разнасяйте към страните на лицето си . Няма нужда да контурирате скулите си. Извън студио, това рядко изглежда естествено на снимки.
Забележка : Бъдете сигурни, че цвета на ружа не влизат в противоречие с червилото. Не смесвайте коралови и червени, те трябва да бъдат една или близка гама.

Довършителни дейности:
Очна линия: Не прекалявайте с очната линия. Тъмна линия е добре, но не и по цялата дължина на клепача.

Вежди: Ако не сте умели в оформянето им, доверете се на козметик. Добре оформените вежди са рамката на лицето и отварят област на очите. Ако веждите ви са редки и имате дупчици тук там, попълнете тези области с молив или матова сенка за очи, отговарящи цвета им най-точно.

Използвайте коректор за петна и пъпки. Не използвайте коректор повече от един до два нюанса по-светъл от този на фон дьо тена. Балът е само една нощ, но абитуриентски снимки са завинаги или поне в къщата на майка ви.

Все още не сте сигурни? Направете пробен грим преди бала. Гримирайте се, облечете роклята, направете косата си и се погледнете в огледало в цял ръст. Вземете второ мнение. Нито роклята, нито грим  трябва да се открояват в един от друг . Ако роклята е с пайети или блестящата, допълни тя със свеж естествен грим и добавете малко блясък на устните. Ако вашата рокля е в по-семпъл цвят, имате малко по-голяма свобода да използвате ярки, блестящи козметични продукти. Експериментирайте с грима си , и не забравяйте да се забавлявате. Създавайте външен вид , който е точно за вас!

[popup show=“IMG1″]

Post Categories: Сватбен грим цени
Tags: , ,