Грим за очила

грим-за-очила

Сигурно се питате какъв пък сега е този „грим за очила„.Когато носите очила – това привлича внимание към лицето и очите ви, ето защо гримът ви трябва да бъде натурален и съвършен. Позволете ми да споделя с вас някои съвети за грим и трикове, които ще ви направят по-секси и сладка когато носите очила.
Подчертайте рамките на очилата си. Понякога може да бъде забавно гримът ви да съвпада с този на рамките. Опитайте се да вкарате цвета на рамка в грима си. Например, ако вашите рамки имат топъл оттенък използвайте подобен мек нюанс сенки или червило. Така ще изглеждате хармонично и изискано.
grimioriАко ви притеснява да използвате по цветен грим, запазете окото натурално, като го подчертаете с топли земни тонове близки до вашата кожа. Блестящите сенки за очи са лесни за прилагане. Можете да използвате и молив  за очи в кафяв цвят, така ще омекотите допълнително погледа.
Инвестирайте в качествен коректор. Когато носите очила той е по-забележим. Очила дори могат да уголемят тъмни кръгове, мимическите линии и торбичките, така че бъдете внимателни когато прикривате областта около очите си. Коректорът ще направи очите ви да изглеждат ярки и свежи!
Подчертайте очите си със спирала или очна линия. За да избегнете размазване използвайте водоустойчив грим.
Когато носите очила вежди придобиват по-голямо значение. Веждите помагат да се оформи лицето, така че те трябва винаги да бъдат в страхотна форма. Ако не можете да го направите сами, аз препоръчвам да отидете при специалист – козметик.
За да изглеждат елегантни и модерно – поставете на устните си смел, ярък и силен и дори дързък цвят по ваш избор: червено, ярко розово или коралов, ярко оранжево или тъмно лилаво. Вие ще забележите, как лицето ви веднага ще се промени и ще изглеждате изключително елегантно , без да се стараете прекалено. Освен това, ако носите очила с дебели рамки – смелото червилото ще балансира лицето ви.

Post Categories: Сватбен грим цени
Tags: , ,