Грим Есен-Зима 2018 – 2019

Изпращаме горещото лято и приветстваме новите грим тенденции за сезон есен/зима.
Какво ни показаха световно известните дизайнери и как да съчетаем тяхното виждане с нашия ежедневен стил.

grim-esen-zima-2018-2019

Грим без грим – естествена красота
Много от дизйанерите като Michael Kors и Lanvin ,Krizia, заложиха на тази тенденция, а именно, как да бъдем красиви с минимално количество грим.
Блестяща кожа, подчертани вежди и руж – друг тренд , който запазва естествената красота. Може да подсилите визията като използвате и глос, който също е сред трендовете за тази есен .

 

Очна линия
Очната линия може да бъде драматична, графична дори и цветна.
Chloe, ни показват как една жена може да бъде деликатна с нея, като подчертава силните си страни. Dior ни въвличат в цветова еуфория с колоритни линии.
През тази есен може да разнообразим стила си само чрез очната линия.

Металически сенки и червила и сребърен акцент в очите
За по-смелите , каво ни показват Delpozo ,Fendi, Gypsy Sport …..
Актуалният тренд през изминалата година , сега се задава с пълна сила и ни дава увереност.
Металически сенки на целия клепач. Смела очна линия в сребърно ,златно ,бронзово, каквото и да нанесем ще бъдем в крак с модните тенденцииУстните са смело оцветени в ‘метал“, което ни навява бунт и ексцентричност.

Сребърен акцент в очите
Сребърни блестящи сенки във вътрешния ъгъл на окото като акцент или смела очна линия в сребърно-сиви отенъци.

Розов акцент
За любителите на розовия цвят, имаме добра новина. Как виждат жената Christian Dior и Marni? Нежно розово, на очите, съчетан с розов или прасковен руж.
Избора на сенки може да бъде изцяло мат или с лек блясък.
Може да нанесете и розов глос или нежно матово червило за завършек на визията.

Pop of color
След розовите сенки, които се очертават безспорен тренд, може да използвате и пастелни цветове, с които да допълните своята визия – добра новина за тези, които обичат синия цвят. Този сезон може да го използвате смело от матово нежно синьо, до електриков според Leonard Paris или драматично подсилени очи в тъмно синьо.
Нежен прасковен цвят на очите, устните и скулите или цветовете на дъгата ни показват Blugirl, Oscar De La Renta ,Richard Malone.

Опушен грим в кафяви, бронзови нюанси
Една от най-известните техники за грим ,а именно smokey eyes. Brock Collection, Philosophy di Lorenzo Serafini,Teatum Jones, Tom Ford ни показват как да носим тези цветове на очите си. Също тренд са матови кафяви нюанси и при червилата, които лесно може да съчетаем с бронзов опушен или кафяв грим.

Мигли
Миглите са завършека на грима и според MSGM Jeremy Scott , може да подчертаете миглите на долния клепач, до степен рисунка .
Pucci,залагат на ярката спирала в неонови цветове.

Вежди
Трендът, който се задава е добре оформени вежди, както и “момчешки” вежди .
Друг тренд са силно изсветлените или почти незабележими вежди.
grim-tendencii-esen-zima-2018-2019

Устни
Една от най-изразителните части от лицето ни, а именно устните, този сезон, изключително актуално, те да бъдат оцветени в червено (No21, Anna Sui) , също и матово кафяво червило според  Area, Bottega Veneta.
Устни без ясен контур според Katie Gallagher, подсилени с глос.
За дамите, които предпочитата по-леки червила, може да нанесете, прасковено или нежно розово червило според Prada, Rocky Star, Blugirl.

Това са част от основните грим тенденции за есен/зима. Този сезон е изключетелен смел, цветен и разнообразен . Малка еуфория за любителите на грима .

Снимки: Lshot Leo Kirilov, Popova. K. Photography
Грим: Mascarada
Автор: Габи Григорова

 

Post Categories: Грим от grimior.bg
Tags: , ,