Идеи за бален грим

Няколко свежи идеи за  бален грим за абитуриентската ви вечер

Сезона на баловете е тук и в разгара си! Бих искал да споделя някои прости, но винаги зашеметяващ идеи за грим, които ще ви помогнат да създадете перфектния външен вид, съвпадащ с вашата рокля, очите и на общия стил. Дали ще спечелите короната на бала или не следвайте някои от тези насоки и бързи съвети и със сигурност ще се превърнете в кралицата на абитуриентския бал за нула време!

Ако имате по-обикновена рокля, можете да си позволите да поставите по ярък и тежък, дори бляскав грим. грим-за-очилаЕто няколко варианта за по-драматичен поглед. Не се страхувайте да добавите цвят или блясък към балния си грим!

Номерът да носите пъстър грим е да се запази по-ярък цвята на клепача и да се слее с неутрални тонове . Започнете нанасянето на основния цвят на клепача с потупвания по целия клепач и леко с свивката на окото. За вътрешния ъгъл на окото използвайте по-светъл цвят за да отвори погледа ви. За външния ъгъл използвайте наситен по тъмен от основния цвят и го нанесете в V-образна форма в края на външния ъгъл на клепача, като леко изтеглите на вън и съвсем леко в свивката на окото. Вземете четка за смесване на цветове с телесен или някакъв кафяво-бежов цвят и прелейте остри линии в свивката на клепача. За участъка под веждата използвайте светъл цвят, или същият, който използвахме за вътрешния ъгъл на окото и го прелейте надолу. За долната линията на долния клепач използвайте молив във същият цвят основния, който сте нанесли върху клепача. Извийте миглите си и нанесете един слой от любима си спирала . За да завършите поглед поставете  чифт гъсти изкуствени мигли.

Ако искате да добавите блясък, започнете нанасянето сиво с потупване  на долната част на горния клепач като се уверите, че не сте нанесли в гънката на клепача. Нанесете същия цвят по цялата дължина на окото. След това, с помощта на пухкава четка за смесване на цветове и движения наляво надясно, поставете по-тъмно сиво  от основния и прелейте с цвета в гънката . След това вземете плоска, твърда четка любимия си блясък и потупайте нежно върху клепача. За да завършите този зашеметяващ външен вид, добавете чифт мигли към и няколко индивидуални миглите на долния миглите , така ще добавите допълнително драма в погледа.

Надяваме се тези съвети да помогнат когато правите гримът си за бала. Да не забравяме и най-доброто нещо за всеки поглед, усмивката! Бъдете здрави и красива и се забавлявайте като истински кралици

Post Categories: Сватбен грим цени
Tags: ,