Изкуствени мигли

изкуствени-мигли

Изкуствени мигли

martin-grimior-bgИзкуствените мигли са „женското оръжие“, с което да омаете всеки мъж е съблазнителния, красив и загадъчен поглед. Знаем, че за всички е мачта да имат дълги и гъсти мигли, но много малко в действителност притежават такива мигли. За да пърхате с мигли като пеперуда вече не е нужно да използвате тоновe спирала. А ако и спиралата не ви дава този ефект, можете да се обърнете към изкуствените мигли, за да придобиете това неустоимо женско излъчване.
Нека разгледаме вариантите за изкуствени мигли в детайли. На пазара за декоративна козметика се предлагат много и различни видове и марки изкуствени мигли. Но нека обърнем внимание на материала, от който те са изработени. Основно има два вида изкуствени мигли, изкуствени мигли от синтетичен косъм и изкуствени мигли от естествен косъм. Изкуствените мигли от синтетичен или изкуствено направен косъм имат повече блясък или по-скоро са по-лъскави и не стоят толкова естествено. Те могат да лъщят и да се види всъщност колко са изкуствени на места където осветлението е по-силно от обикновено, под прожектори например в клубове и дискотеки. За сметка на това са по-евтини и можете да намерите доста добри модели, като изработка и са доста по издръжливи от изкуствените мигли с естествен косъм. изкуствени-миглиИзкуствените мигли с естествен косъм имат много по-кратък живот и са по-скъпи от синтетичните изкуствени мигли. Техните косъмчета изпадат много бързо и „оплешивяват”. Но резултатът с тях е поразителен, естествен и неповторим, заради мекотата на самия косъм.
Освен материала, от който са изработени изкуствените мигли  могат да бъдат цели и индивидуални или изкуствени мигли на снопчета. Целите изкуствени мигли са по предпочитани, защото са по ефектни и дават по драматичен вид на погледа. Можете да избирате измежду всякакви цветове, форми и големина на изкуствени мигли. В последно време стана доста популярно да се използват само половинки цели изкуствени мигли, който се поставят във външния ъгъл на клепача. Предимството на изкуствените мигли на снопчета или индивидуалните изкуствени мигли са доста и точно заради това са предпочитани от професионални гримьори. Могат да се поставят точно толкова снопчета колкото е нужно и изглеждат много по естествено и незабележимо и са много лесни за поставяне, дори от начинаещи. Можете да изберете из между различните дължини на всяко снопче и така да импровизирате. Друго голямо предимство на индивидуалните изкуствени мигли е , че дори някое снопче да падне гримът няма да се развали, а ако това се случи при целите мигли резултатът би бил фатален за целия грим.
Относно дължината на изкуствените мигли, по принцип е добре те да не бъдат прекалено дълги. Когато избираме мигли има 3 фактора, които ни водят:
– Естествените ни мигли – вземете малко по-дълги от вашите собствени мигли, но не с фрапираща разлика
– Ефектът, който искате да постигнете – по-естествен вид  или по-драматичен
– Големината на клепача ви – ако разстояние между окото и веждите ви е по-малко трябва да внимавате с дължината, в противен случай, миглите могат да опират във веждите, а това не изглежда добре.
Изкуствените мигли компенсират природата, която ни е дала къси и тънички миглички или когато с възрастта миглите ни стават по-къси и по-редки.

izkustveni-migli

изкуствени-мигли

Post Categories: Сватбен грим цени
Tags: ,