Курсове по грим в София с нова програма

Актуална информация и нови учебни програми за курсове по грим, виж в новия ни сайт – Курс по грим за професионален гримьор !

Ако искаш да се научиш да се гримираш вкъщи, виж актуална инфомрация за Курс по самогримиране „Как да се гримирам сама?“ !

Grimior.bg притежава екип от изключително добри професионални гримьори, които изпълняват услугата професионален грим в София, Русе, Варна и Пловдив. Нашите гримьори работят в собствени студиа, както и при необходимост могат да извършат услугата и на ваш адрес. От няколко години, ние от Grimior.bg предлагаме и възможности за курсове по грим в София – курсове за професионални гримьори,както и курсове по самогримиране, които имат за цел да ви покажат и научат как да се гримирате сами.

Щастливи сме да ви информираме, че стартирт нашите нови курсове по грим, които са с изцяло обновена учебна програма. Насочени са към хора, които искат да работят като професионални гримьори и в включват теоретични и практични занимания по различни теми като:
1. Четки за грим – видове и предназначение на всяка от тях
2. Видове продукти за грим – фон дьо тен, пудра, спирала, сенки за очи, червило и др.
3. Типове кожа и подходяща бяла козметика за всеки от тях
4. Морфология на лицето и видове форми лица
5. Моделиране / контуриране на лице спрямо неговата форма
6. Видове очи и техники за корекция
7. Видове и форми веджи – правила за оформяне и рисуване на вежди
8. Strobing техника за грим
9. Етапи на грима – процес стъпка по стъпка и кое след кое следва

След като запознаем нашите курсисти с всичко описано по-горе, курсът продължава с демострация и практикуване на най-различни видове грим:
10. Дневен грим
11. Вечерен грим
12. Сватбен грим и поставяне на мигли
13. Абитуриентски грим
14. Грим за зряла кожа
15. Cut-crease, glitter makeup, spotlight eye и всички останали най-съвременни и популярни в Instagram техники за грим
16. Видове очна линия и много други

курсове по грим в София

С новата програма на курса по грим, ще можете да усвоите всички необходими знания и умения, за можете да започнете да работите самостоятелно и да се развивате в сферата на грима. По време на нашите курсове, винаги се стараем да ви показваме най-актуалната и съществена информация свързана с грима, за да можем да ви бъдем максимално полезни. Новите курсове по грим са изцяло индивидуални, като по този начин ние се съобразяваме изцяло с вашия график и свободно време. Насочваме усилията си към израждането изцяло и единствено на вашите умения на гримьор.

Ако и вие обичате грима и обсмисляте възможностите да започнете да работите като професионален гримьор като основна или допълнителна работа, не се колебайте да се свържете с нас чрез секция КОНТАКТИ за повече информация.

Ще се радваме да те въведем в изкуството, наречено „грим“!

Post Categories: Грим от grimior.bg
Tags: , ,