Марково мъжко бельо

За пръв път в моя сайт няма да пиша на тема грим. В този пост си позволявам да публикувам кратка статия на моята приятелка  Краси, която заедно с мъжа си Иван от няколко години са отдадени на бизнеса си с вноса и продажбата на марково мъжко бельо и бански. И тъй, като освен техен приятел съм и техен клиент, с ръка на сърцето мога да кажа, че в техния онлайн магазин за бельо  продават наистина невероятни модели.

Ето, какво написа Крси за читателките на моя блог:

                                                         Мнението на дамите за мъжкото бельо

мъжко-бельо-онлайнКакто мъжете обръщат внимание на дамското бельо и се възхищават на хубавото и сексапилното, така и дамите се впечатляват от бельото на мъжете и си имат мнение за него. Вижте какво мислят те за видовете мъжко бельо:

Боксерки

По принцип са два вида – по-плътни с широк ластик и по-широки. Плътните са малко по-неудобни за мъжете, но според дамите са доста секси, тъй като подчертават достойнството и задните части. Широките са по-небрежни и със сигурност са по-удобни, но с тях мъжът няма същото излъчване. Така че, ако отивате на среща, заложете на тесните, а широките оставете за спане, когато сте сами.

Слипове

Слиповете са едни от първите видове мъжко бельо. Те са изключително удобни, но могат да убият желанието на вашата партньорката, тъй като нямат красив външен вид. Затова ви съветваме да забравите за тях, ако ви предстои първа среща.

Прашки

В стремежа си да изглеждат секси, има мъже, които залагат на бельо, което прилича на дамското, каквито са мъжките прашки. С подобен вид бельо наистина ще можете да изненадате всяка една мадама, но в никакъв случай изненадата няма да бъде приятна, защото гледката изобщо не е мъжкарска, дори да имате най-привлекателното тяло на света. Забравете за прашките, какъвто и начин на живот да водите.

Потник

Потникът е част от мъжкото бельо. Но ние ви съветваме да го оставите гардероба или да го подарите на баща си. Потникът беше актуален преди десетилетия. Тази част от бельото е необходима и подходяща при лоши климатични условия, но не е привлекателна за дамите. Не казваме да не носите, но го правете, когато не сте с мацка.   Днес, когато времето е студено, за един мъж е много по-приемливо да носи памучна тениска или блуза с дълъг ръкав под дрехите, но в никакъв случай потник. Затова заложете на нещо модерно и съвременно.

2015 toyota corolla

Post Categories: Сватбен грим цени
Tags: , , ,