Избор на червило

Как да изберем червило според кожата

 

Един от най-бързите начини да се освежите и да изглеждате добре, е като използвате червилото от дамската си чанта. С червило естествено се подчертават размера на устните и същевременно ще добавите цвят и жизненост. Според цвета който ще изберете  вие може да изглеждате различна във всеки един момент на денонощието: делова , елегантна или дива . Изборът на правилния  пигмент според цвета на устните ви може да бъде труден , но и забавен.  Следвайте стъпките по – долу,  за да определите какъв цвят червило е най-подходящ за вас.

Имате бяла кожа?
  – Светло кафявото , розовото или оранжевото изглеждат добре на жени със по светла кожа. Докато на тъмната кожа стои по-добре тъмно лилавото , бордо или тъмно наситено червено .  Дамите с матова кожа изглеждат добре с червила кафеникаво-червени , светло кафяви или с гроздов цвят.

Където ще използвате червилото? Вие искате да изберете червило за офиса или за излизане вечер с приятели? Ясно е, че гланцът е по -подходящи за офиса. За вечер в града с приятна компания  трябва да използвате по-тъмни варианти. Гланц за устни е добър избор за през деня. През нощта, се прилага червило и след това се покрива с блясък за съвършен завършек.

Ако искате устните ви да изглеждат по-големи, използването на  ярки и лъскави тонове е задължително, но ако трябва да изглеждат  по-малки използвайте по-тъмни нюанси .

Смятате ли да използвате много грим на очите ? Ако е така, трябва да се помисли за по – светло дори телесно червило , което върви добре с кожата ви. Помислете как бихте искали да комбинирате цвета на устните си , съобразно цвета на дрехите. Използвайте контрастни или допълващи се цветове за да се откроявате сред околните.

А сега направете един дълъг а обиколка в Мола, за да откриете перфектния цвят червило!

 

 

 

 

 

Post Categories: Грим от grimior.bg