Професионален сватбен грим

 • сватба-grim-grimior-svatbata
  • Как да изберете гримьор за вашият сватбен грим?

  Разбирате колко е важна да сте красива и добре гримирана във вашия сватбен ден. Искате да сте сигурна, че ще изглеждате страхотно, както на снимките, така и на самата сватба? С толкова много гримьори и сайтове за грим, как да изберете най-подходящият за вас? Ето ви няколко стъпки при избора на гримьор за булчинския ви грим.- Решете дали искате булчинския ви грим да бъде направен в дома ви или в салон за красота. Ако ви харесва удобството, някой да дойде директно в дома ви на сватбения ден, търсете гримьори, на свободна практика, които са мобилни.
  – Искате гримът и прическата да бъдат на едно и също място. Много булчински гримьори също предоставят услугата  стайлинг на косата.
  – Потърсете варианти. Попитайте вашите приятели, семейство, колеги и фризьорът ви, ако те могат да  ви препоръчат добър гримьор и ако е възможно, погледнете портфолиото му, за да видите дали ви харесва  неговата работата! Ако сватбата се планира от сватбен агент, попитайте дали имат някакви предложения за гримьор, защото те обикновено работят с гримьори
  – Прегледайте няколко сайта на гримьори.
  – Създайте списък или маркирайте любимите си булчински гримьори, включително тези, които са препоръчани . Свържете се с тях!
  – Добрият професионалист трябва да се държи открито и приятелски  по телефона. Бъдете сигурни, че сте спокойна и уверена, когато говорите с него. Ако той/тя излъчват спокойствие по телефона, то най-вероятно ще можете да разчитате на тях и ще запазят спокойствието ви и на вашия сватбен ден.
  – Направете една среща за пробен грим, за да уточните как бихте искали да изглеждате на големия ден.
  – След пробния грим, гримьора трябва да ви попита дали сте доволни от резултатите. Когато сте сигурна в избора си резервирайте незабавно час.Съвети:
  – Бъдете реалисти по отношение на вида, който искате.
  – Попитайте семейството и приятелите си за мнение.

 

svatbena-horeografia

 

 

Не забравяйте,че по време на всяка сватба, танците са много и младоженците естествено са в центъра на събитието и на дансинга. Всички ще ги гледат и одумват поне половин година след това. За да не се изложите и да впечатлите гостите, направете си собствена сватбена хореография. Обърнете се към професионалистите от wedding-book.net

Post Categories: Сватбен грим цени
Tags: , , , ,