Сватбен грим и прическа в София, Варна, Русе и Пловдив

сватбен-грим-прическа-софия

Организация на сватбата

Виж тук актуална информация, цени и повече снимки за Сватбен грим !

Сватбата е едно от най-важните събития в живота на всеки човек, а за всяка дама сватбеният ден е повече от приказен и специален. Организацията на всяка сватба включва и доста трудности и предизвикателства, с които младоженците трябва да се справят. Ресторант, обредна зала или пък изнесен ритуал, църковен барк с или без тържествен хор… Изработка на покани и сватбени подаръци за гостите, украси и цветни аранжировки… DJ и музикално оформление, фотограф и видео оператор… Булченска рокля и костюм за младоженеца, сватбен грим и прическа, бижута и още много много други… Всичко до последния детайл е важно и следва да му се обърне нужното внимание. Заедно с професионалния сватбен грим и прическа в София, екипът ни може да осигури и всичко това.

сватбен-грим-софия

Не просто гримьори в София

Когато попаднете на добри професионалисти и специалисти в областта, организацията може и да не се окаже чак толкова сложна задача. Ние от Grimior.bg можем да се погрижим както за вашите перфектни сватбен грим и прическа, така и да ви насочим с препоръки за други специалисти в областта, с които сме имали щастието и възможността да работим заедно. Работим с известни фотографи, стилисти, фризьори, декоратори и сватбени агенти. Можем да ви насочим към тях, а вие сами да разгледате, прецените и изберете най-подходящия за вас вариант.

сватбен-грим-и-прическа-софия-варна

Екипът ни разполага с изключително добри гримьори в София и някои от другите по-големи градове в страната. Гримьорите ни работят в салони за красота, както и биха могли да дойдат директно при вас и да направят вашия професионален грим на ваш адрес. Вижте цените за професионален сватбен грим в наше студио или на ваш адрес. Работим с няколко салона за красота основно в центъра на София, както и в ж.к. Студентски град / кв.Витоша. Разбира се можем да ви предложим и варианти в другите квартали, където би било най-удобно за вас. Много често освен професионален грим за булката са нужни и грим и прически и за останалите важни гости на събитието – кума, майка, свекърва, сестри, шаферки. Затова за вас имаме и специални промо пакети за повече на брой гримове и прически със страхотни отстъпки, изненади и подаръци.

За грим и прическа в София и останалите градове – Варна, Русе и Пловдив – можете да се сържете с нас за повече подробности от секция Контакти.
Очакваме ви!
Екипът на Grimior.bg

Post Categories: Сватбен грим цени
Tags: , , , ,