Съвети за сватбения грим

Въпреки, че сватбения грим обикновено на пръв поглед да не е много сложен, той е един от най-трудните гримове за създаване, защото трябва да е перфектен . В края на краищата , това е вашият „Голям ден” !
Гримът трябва да издържи през целия ден на всички сълзи, прегръдки, целувки, ядене и танци. Вие със сигурност ще искате спиралата ви да бъде водоустойчива, а  устните да бъдат готови винаги за целувка и кожата безупречна. Съветвам ви да направите грима си последните няколко часа преди самия ритуал.
Целта ви е да се изведат най-добрите ви черти, а не да се покаже колко добре се гримирате и какви скъпи гримове са се използвали за целта. Понякога по-малко е повече и по-добре.
Ако правите сватбения си грим при професионален гримьор, не забравяйте да му кажете как всъщност искате да изглеждате. Ако предпочитате нещо по-смело или някакъв специфичен цвят той трябва да го знае предварително. Това в края на краищата е вашият ден, и вие сте тази, която решава как да изглежда.
Не забравяйте деколтето , ако роклята го показва. Малко количество от мек блясък дава финалния щрих.
Имайте предвид, че някои фон дьо тени и пудри изглеждат различно на снимки, тъй като отразяват светлината по различен начин. Ако е възможно, направете пробни снимки със светкавица и грим преди големия ден, за да сте сигурна. Също така, прелейте основата надолу по шията и се уверете, че лицето ви не изглежда по-различно от останалата част на тялото.
Почистете и оформете веждите си преди деня на сватбата.
Ако носите контактни лещи на вашия сватбен ден , сложете лещите преди да нанесете грима.
Не забравяйте, че сватбения ден, трябвало да бъде само ваш и на младоженеца естествено. Така че ако искате тематична сватба, лилава очна линия и оранжево сватбена рокля , просто го направете!

 

сватбен сайтЗа да е споменът ви по траен и за да можете да се похвалите на всички, не забравяйте да си поръчате сватбен сайт. Сега вече всичко е много по лесно. Не е нужно да носите видеокасетата със сватбата на всичките си роднини, колеги и приятели. Просто им давате уеб адреса на вашия сватбен сайт и те на спокойствие у дома пред камината, ще могат да видят подробностите от вашата сватба. Подробности, които преди това сме режисирали до най-малкия детайл, така че всичко да изглежда перфектно. Снимки, видео, текстове, музика, целия ви спомен ще остане с вас и достъпен от всяка точка на земното кълбо.Така, че ако след 20 години се запознаете с приятели на поредната си почивка във Варадеро (дай боже всеки му), ще можете да им покажете подробностите от вашия сватбен ден. Денят, когато всичко започна! Поръчай от wedding-book.net

За клиенти поръчали сватбен сайт предлагаме намаление за „сайт за развода“. 

 

сватбен-грим-сайт

Post Categories: Сватбен грим цени
Tags: , , ,