Фон дьо тен

фон дьо тен

 Общи съвети за полагане на фон дьо тен

 

Запомнете, че добрият грим започва с една добра основа. Бъдете разумни и отделете достатъчно време при избора на продукти преди да харчите излишно пари.
Фон дьо тенът е ключът към това дали вашият грим ще бъде добър или лош. Прилагането му на кожата на лицето придава здравословен блясък и ще прикрие несъвършенствата. Без база за грим, фон дьо тенът може да подчертае кожни проблеми, вместо да ги прикрие. Но преди да тръгнете към магазина, ето някои основни правила, когато правите избор на продукт.
Първо, трябва да изберете правилния цвят според тена на кожата. Често жените избират фон дьо тен, който е или твърде светъл и ги правят да изглеждат бледи или прекалено тъмен,  което често оставя линията на грим между челюстта и шията. Като цяло, ще изглеждате така сякаш сте с маска на лицето. Цветът  трябва да се слее с физически тонус на кожата.
Също така имайте предвид, че кожата променя цвета си със смяната на сезоните. През лятото вероятно имате нужда от малко по-тъмен, а през зимата кожата отново се връща обратно към първоначалната си тон и трябва да се използва основният ви цвят на фон дьо тен .
Когато избирате фон дьо тен, имайте те предвид, че както при кремовете, така и тук има различни текстури според типа кожа – мазна, суха, смесена и т.н.
Фон дьо тените се предлагат в три степени на покривност. Ниска покривност, която може да се използва през деня за по-естествен вид, средна отново за всекидневния ви грим или по-специални събития и висока покривност, която както сами разбирате е за кожа с много несъвършенства. Когато избирате фон дьо тен, търсете продукт, който стои естествено и прилича на кожа. Бъдете естествени и помнете че, ако поддържате добре кожата на лицето, с толкова по-малко продукти ще я натоварвате и ще бъдете естествени и неотразими

 

Освен в кв. Гоце Делчев на услугата грим по домовете можете да разчитате
в южната част на София и по-специално кварталите Борово, Хиподрума, Красно
село, Бели брези, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади,  Лозенец, Бояна, Драгалевци, Бъкстон и др.

фон дьо тен

Фон дьо тен  – грим по домовете

Изпрати запитване и заяви посещение на гримьор в удобен за теб час:

[contact_form]

Post Categories: Сватбен грим цени
Tags: , , , ,