Фризьорски салон в София

фризьорски-салон-София

Във фризьорски салон в София „Pearl” ще намерите професионалисти на които да се доверите за вашата прическа и козметични процедури. Ние от Grimior.BG създадохме за вас удобството на едно място в удобно за вас време да получите всички разкрасителни процедури, за вашия празник, абитуриентски бал или сватбено тържество.

Фризьорски салон „Pearl” се намира в София, жк.Манастирски ливади, комплекс Бокар №29 – запази час за професионален грим + прическа и маникюр от тук

Тук вие ще се насладите на приятна атмосфера, ще можете да се възползвате от съветите на доказани професионалисти в областта на коафьорството, грима и маникюра. Винаги когато имате важно събитие и трябва да изглеждате красива във фризьорски салон “Pearl” ще се погрижат за вас с нужното внимание.

friziorski-salon-pearlВ желанието си да предлагаме на нашите клиенти една по-комплексна услуга ние от Grimior.bg  се свързахме с нашите приятели от фризьорски салон в София “Peral” и им предложихме сътрудничество, което те с радост приеха. Сега всички клиенти, който имат нужда освен от професионален грим с маркова козметика ще могат да се възползват и от уменията на фризьорите във фризьорски салон“Peral”. Всякакъв вид прически, удължаване на коса, маникюр и козметични процедури на едно място.

При запазването на час за грим вие ще можете да запазите час и за фризьор, маникюрист и пр. С едно телефонно обаждане вие решавате важен проблем и ще имате пълното удобство на едно място да получите желаните от вас процедури. За нас от Grimior.BG остава приятното задължение да организираме за вас една истинска буря от козметични услуги, които ще върнат свежестта и усмивката на вашето лице.

Обадете ни се колкото се може по-рано за да запазите час за професионален грим и прическа във фризьорски салон в София – салонът се намира зад централата на Първа инвестиционна банка  на бул. България, на 50 метра от известния фитнес и спортен център JK Fitness Center

Можете да се свържете с нас на посочените телефони, по имейл или чрез формата за контакт.

Ако желаете да запазите час само за прическа и маникюр обадете се във фризьорски салон в София на тел: 0896132533

Ако желаете да запазите час за професионален грим и прическа, маникюр и пр. – моля свържете се с нас чрез формата за контакт или по телефона.

 

friziorski-salon-sofia

 

 

friziorski-saloni-sofia

 

salon-pearl-adres

 

 

цени-маникюр-фризьорски-салонДа си поговорим малко за косата. Ние от фризьорски салон в София, разбираме от коси и прически. Защо понякога хората имат пърхут?  До колко време може да се оставя косата да расте?Защо имаме косопад и как да го преборим?

Цвят на косата

Цвета на вашата коса се определя от наситеността на пигментите във  фоликулите, при чернокосите концентрацията е по висока, а при русите хора по-ниска.

Пърхут

Пърхутът е явление при, което преждевременно се отделят мъртви кожни клетки и то в по-големи количества. Няма никакво значение дали скалпът е сух или мазен.Причините, който провокират пърхота могат да бъдат от различно естество: хормонални смущения,стрес,небалансирано хранене, използването на неподходящ шампоан или от често сушене на косата. За третиране на пърхота използвайте шампоани с наличието в тях на цинк пиритион.

цени-прически-фризьорски салонПосивяла коса

Посивялата коса е смесица от пигментирала  и безцветна коса.За това изглежда сива на цвят. Генетичните фактори са решаващи за това дали и кога ще ви посивее косата.

Колко време „живее“ косата

Нормално косъмът преди да падне остава в скалпа от 7 до 8 години. Тази продължителност зависи от генетични фактори, като в някои случаи при мощен косопад живота на косъма може да намалее до 3 години.

Косопад

Падането на 40 до 10 косъма дневно е нещо нормално.Има обаче условия при които се получава косопад. В 70-80% от всички случаи причината е в генетични фактори. При мъжете това е при свръх произвеждането на мъжки хормони (андрогени). Друга важна причина е постоянно, хронично не добро измиване на скалпа на косата. С времето върху не добре измития скалп започва да се образува една твърда плака, която притиска от всички страни косъма, той изтънява и пада. Фоликулът остава „затапен“ от тази плака и нов косъм не успява да израсте. С времето той“залинява“ .

Решението е професионално почистване на скалпа и стимулиране на фоликулите  по специални методи, за да започнат отново да растат. Такива процедури за сега все още не се правят в България. Такова почистване не може да стане с шампоан при обикновени домашни условия. За подобна процедура ви препоръчваме клиниките  Svenson в Испания.

Post Categories: Сватбен грим цени
Tags: , , , , , ,