Aбитуриентски бал

абитуриентски-бал

Как да организираме абитуриентски бал.
Кои са тези кокетни блондинки и брюнетки? Тези изискани и стилни дами? Това са абитуриентите на 2014 година и бъдещи студенти, но това само матурите и изпитите ще покажат. Кой чел, кой спал време е за купон!
Абитуриентски бал е празник по повод завършването на всички гимназисти и гимназистки. Понякога е предшестван от изпращане в училището и серенади късно вечер на класния ръководител.
Балът започва много преди самата вечер с подготовката и избора на облекло,бижута, прическа, маникюр и абитуриентски грим, тъй като всички искат да бъдат уникални и неотразими в балната вечер.Някои момичета започват тази подготовка още със започването на последната учебна година в гимназията. Балът не е шега и може да ви навлече много грижи и нерви, само защото не намирате това, което искате.
Роклята, гримът и прическата, като че ли са на най-важните неща от подготовката за една абитуриентка. В последно време младите дами предпочитат дълги бални рокли. Изборът на рокля зависи предимно от фигурата на момичето. Цветът също не е за подценяване и трябва да бъде съобразен с цвета на кожата, очите и косата. Много от бъдещите абитуриентки следват последните модни тенденции и хвърлят луди пари за рокля, която може би повече няма да облекат. Други избират нещо по практично и удобно, същевременно секси и стилно. Трети, творчески настроени решават сами да измислят дизайна и се доверяват на шивач. Тази година топ тенденция ще бъде комбинация на черно и злато.
abiturientski-balАко държите на перфектен външен вид несъмнено ще искате да направите пробна прическа и грим. По време на баловете салоните за красота направо се пръскат по шевовете. Можете да видите всякакви разновидности на букли, кокове, екстеншъни и прочее. При грама за бала в последно време обаче се забелязва едно отдръпване от тежкият опушен и черен грим. Като цяло момичетата искат да бъда по-естествени женствени и непринудени, но с малка щипка блясък. Ако все пак държите да има нещо по фрапантно в грима заложете на сочни и наситени ярки устни и чифт изкуствени мигли за по голяма драма и съблазън в погледа. Бъдете естествени и подчертайте естествената си невинна красота.
Да не забравим и превоза за бала. Като цяло се търсят по-скъпи и луксозни автомобили като лимозини, джипове, кабриолети. Някои решават да бъдат по-оригинални и търсят нестандартно превозно средство като каляска например… няма да изброяваме куриозните случаи с трактори и прочее.
Като сложим чертата един абитуриентски бал средно излиза от порядъка на 3000 хил. лв. Разхвърляно това изглежда така – абитуриентски грим, прическа и маникюр между 100 и 150 лв. За рокля между 500 и 800 лв. в зависимост от това дали е дълга или къса и колко сложна е като изработка, но нека сложим една средна цена от 600 лв. Около 200 лв. за обувки, чанта и аксесоари. За транспорта на бала цените варират в зависимост от автомобила и марката между 200 и 1000 лв.

Post Categories: Сватбен грим цени
Tags: ,