Kryolan

История на KRYOLAN

Kryolan предоставя своите продукти на филмовата, театралната и телевизионната индустрия вече над шейсет и шест години, което ги прави една от първите в света професионални марки за грим. Днес те са избор номер едно на професионална козметика за гримьорите по цял свят, благодарение на широката гама от над 16 000 висококачествени продукти за гримиране и аксесоари.
Kryolan стартира дейността си в театрите в Берлин, след като страната се възстановява от Втората световна война. По-късно правят първата си публикация за грим и от тогава публикация е била издавана редовно. След 26 години компанията започва да търси контакти в САЩ  и така отваря първият си магазин в Калифорния. Секторът се развива и Криолан се продават в девет държави, включително Австралия. Kryolan продължава да расте и разширява дейността си в Австралия, Нова Зеландия и Азия. През 1995г. Kryolan празнува 50 години успешен бизнес, тъй като техните продукти се продават успешно на пет континента.  2004г. Криолан разработва уникална формула за грим, която противодейства на екстремни метеорологични условия и на двадесет и осмите олимпийски игри в Атина, Гърция, Kryolan предоставят продуктите си на 4000 участници за церемонията по връчването.  2007г. KRYOLAN стартира най-новата си продуктова иновация, High Definition грим – проектиран за камера с висока резолюция. Гримьорският екип nails-kryolan-grimoveKryolan е отговорен за грима на участниците в голямото модно шоу в Дюселдорф и на известния модно спектакъл Прет  а Порте в Париж. През 2009г. Kryolan е официален Cosmetics партньор за най-важния конкурс за красота в света – Мис Вселена 2009 . Интернационалния екип на компанията предоставя и изработва грима на всички състезателки в конкурса. И така Криолан три поредни години е официален партньор на конкурса. През 2011г. се отварят магазини на марката в Хамбург, Берлин, Сан Франциско , Чикаго, Истанбул, Анкара, Измир, Ченай, Мумбай и София. За Олимпийските игри в Лондон 2012 Kryolan е избран като основен доставчик на продукти за гримиране за церемониите по откриването и закриването.

 

KryolanНие от grimior.bg използваме професионалните гримове с марката Kryolan, за да можем да предложим на нашите клиенти един наистина траен и съобразен до най-малкия детайл с индивидуалностите на кожата грим.

Post Categories: Сватбен грим цени
Tags: , , ,