MAC Cosmetics SS15 Trends

mac-cosmetics-ss-15trends

Вчера вечерта (21 януари 2015) бяхме поканени да присъстваме на събитие организирано от  MAC Cosmetics, където се представиха  тенденциите, които ще бъдат актуални през Пролет / Лято 2015г. Лектор беше Baltasar Gonzales, който е старши гримьор на MAC Испания и художествен директор на EMEA ( Европа, Близкия изток и Африка). MAC винаги представят четирите основни визии, които да ни дадат насоки за тенденциите в предстоящия сезон. Baltasar премина през всяка тенденция, като я представи с модел, на който нагледно приложи техниките разработени от MAC Cosmetics за ослепителен външен вид.
И през тези два сезона гримът е сведен до минимум. Отново се залага на естествената визия с акцент в „дребните“ детайли на хайлатването.  Лицата са хидратирани, светли и свежи, а светлосенките се доста по-умерени и меки.

ЧЕТКИ ЗА ГРИМ MAC – ОНЛАЙН МАГАЗИН

mac-cosmeticsВ една от визиите представени вечерта,  по специално на очите, спиралата и очната линия са или всичко или нищо. Очната линия е нанесена толкова тънко като конец, за да  подчертае линията на миглите или пък в другия случай буквално е „художествено” размазана. Графични форми отсечени по средата, нанесени сякаш с писалка. Миглите са подчертани и внимателно подредени на снопчета.
За затопляне на лицето и очите, Baltasar използва комбинация от тъмно-сиви и кафяви тонове, нанесени много внимателно и много добре преляти.

„Просветен” е една от четирите визии на MAC Cosmeticts.
Тази тенденция е футуристичен грим. По-малко покритие, но по-умерено  прикриване. Кожата има почти холографски текстура,  за да създадете влажно покритие върху нея. Блясъкът е основен играч в тази тенденция. Кожата, очите и устните всички те пресъздават влажното покритие посредством гланц или балсам за устни.

MAC-Cosmetics„Free Party”
Не може да има пролетно-лятна тенденция, без забавление. Бохемска красота, която изглежда сътворена без никакво усилие. Всичко е въпрос на наситени цветове, които сякаш са измити или избледнели от слънцето.Небесно синьото добавя цвят, докато кожата е свежа и сияйна.

„Без грим”
Чували сте го и преди и не е нещо ново. Всички знаем какво представлява гримът „Без грим.” Обикновено се състои от повече продукти от всякога, но с много умно поставяне. Baltasar наблегна само на проблемните участъци и остави красивата и чиста кожа на места без никакъв грим, но изключително хидратирана.

Кои от тези тенденции предпочитате? Какъв ще бъде твоят тренд за Пролет / Лято15?

 

MAC-trends-Sofia

 

baltasar-gozales-mac-trends

 

MAC-SS-15TRENDS3

 

Post Categories: Сватбен грим цени
Tags: , ,