MAKEUP FOR EVER

MAKEUP-FOR-EVER

Историята на Makeup For Ever

MAKEUP-FOR-EVER Dany Sanz се прочува много бързо в света на изкуството и нощен свят, населен с колоритни персонажи. Тази бивш студентка по изобразително изкуство става популярна, когато някои приятели я молят да направи грима за шоуто им. С нейния талант и умелата игра на светлосенски, тя се счита за един от създателите на това популярно движение за художествено изразяване.
Много скоро медиите я хващат на мушка с нейния артистизъм и електрически темперамент.
Тя създава първото професионално училище за грим в Европа през 70-те години . Големия успех и реномето на училището се дължат на качеството на преподаването , превъзходството на техниките за грим и специалните отношения към своите ученици .
Dany Sanz решава да направи текстури , за да компенсира ограниченото количество от професионални продукт по това време. Когато тя осъзнава , че нейните формули са все по- ценени, Dany Sanz разбира , че е дошъл моментът да създаде своя собствена марка. Нейният известен опит в създаването на продукти и интуицията й за развитие, са най-добрите й съюзници.
MAKEUP-FOR-EVER С успеха идват и нови отговорности за Dany Sanz , като се превръща едновременно в създател на грим и директор на фирма , заедно със съпруга си Jacques Waneph . Производството скоро стартира с откриването на първия завод близо до Париж. Цветовете , пигменти и други палитри, сега могат да бъдат разпределени в широк мащаб. MAKEUP FOR EVER пътувал по целия свят. Неговите посланици са бивши студенти по грим на Dany Sanz и стават посланици на марката в Корея , Китай , Европа, САЩ и в още 50 други страни! Тази общност създава мрежа с дълбоки корени, верни клиенти. MAKEUP FOR EVER прави своя дом в четирите краища на планетата , като Париж остава признатата столица .
През 1999 г. , марката се присъединява към престижната френската група LVMH , която дава средства, за да ускори развитието и известността на марката на международно ниво. Продуктите вече се представят пред широката публика. Тяхната репутация за върховно качество ги предшества и клиентите ги искат за лична употреба.
Продуктови линии на марката стават все  по-достъпни след, като започва продажбата им в професионални вериги за козметика като Sephora.

MAKEUP-FOR-EVER

Post Categories: Сватбен грим цени
Tags: