Mary – Lou Manizer Highlighter

Mary-Lou-Manizer-Highlighter

 

Всеки гримьор има свой почерк, трикове или „запазена марка“ когато създава грим и твори върху женското лице. Днес реших да ви издам моят. Той се нарича Mary – Lou Manizer Highlighter на марката The Balm. Някои от вас сигурно са го чували, други за първи път разбират за съществуването му.

Mary – Lou Manizer Highlighter е пресована блестяща сенка, която изглежда напълно естествено върху кожата. Може да се използва като сенки върху подвижния клепач на окото или като хайлайтър за озаряване на определени участъци от лицето, като върха на скулите, костта под веждата, върха на носа и други.

Текстурата на продукта е гладка и мека като масло, изключително пигментирана, но в същото време стои естествено и отразява светлината по невероятен начин.

Mary – Lou Manizer Highlighter носи толкова много светлина на лицето, без да изглежда на петна или „буци“ блясък, а цветът  е просто идеален – приятен жълт нюанс, но аз лично бих го класифицирал, като цвят шампанско. Идеален е както за по светла кожа, може да се използва  и за по-тъмна.

За нанасяне препоръчвам използването на четка ветрило за по-фино нанасяне, а за по концентрирано нанасяне използвайте пухкава четка с разнасящи движения.

Mary-Lou-Manizer-HighlighterКрайният резултат е свежа, сияйна, нежна и блестяща кожа, като от списание за висша мода.

Продуктите от тази серия на The Balm са три: Mary – Lou Manizer Highlighter (Жълт нюанс, Шампанско), Cindy – Lou Manizer Highlighter (Розов нюанс) и Betty – Lou Manizer  Bronzer, който е най-тъмният от тази серия и е перфектен да се използва като бронзант за затопляне на лицето.

Mary – Lou Manizer Highlighter е екстра съпка при създаването на вашият дневен грим или по-специални случаи. Освен всичко това, хайлайтерът е изключително голям като грамаж (8,5гр.), много икономичен и в много симпатична ретро опаковка, напомняща за блясъка на звезди от Холивуд, като Мерилин Монро и Одри Хепбърн.

Martin.

Here is a collection of places you can buy bitcoin online right now.

Post Categories: Грим от grimior.bg
Tags: , , , ,