Zoeva

zoeva

Zoeva четки за грим – онлайн магазин

Когато за пръв пит видях известни блогъри да използват козметика Зоева(Zoeva) , oт начало много се въодушевих направих проучване в интернат и не след  дълго поръчах някои неща, които да изпробвам лично.  Четките Zoeva се оказаха наистина качествени и за сравнително ниската си цена се оказаха много изгоден вариант за да има човек хубави четки за грим без да се налага да си продава колата. Няколко косъмчета паднаха още след първото измиване, но аз знаех, че това е нормално за нова четка, за това не се притесних. Зоева( Zoeva) се оказа и много популярна марка най-вече за четки и сред моите колеги и приятели.

 

След време разбрах, че всичките препоръки за, които бях гледал в блогърските клипове са истина и четките наистина си струват парите. Известните блогъри Desi Perkins и Nikkie Tutorials използваха тези четки в клиповете си и това определено прави впечатление.

 

 

зоева-zoeva

Зоева(Zoeva) са нова компания, опитват се да държат сравнително ниски цени и съответно едно високо качество типично за всичко Made in Germany. Продуктите им са предназначени за по масовия клиент, с по-малки финансови възможности, но качесвтото определено не отстъпва по нищо. И така накратко за компанията:

 

hqdefault ZoevaЗоева(Zoeva) е немска козметична марка за грим и аксесоари, основана през 2008 г. от Zoe Boikou, подкрепяща жените в нужда. Името на марката Zoeva e израз на титаничен напън на нейните създатели да измислят нещо интересно и нестандартно,съставенo е от ZOE, гръцката дума за „живот“ и EVA, първата жена. В началото бранда предлага основен набор от само 10 четки за грим,  сега разполага с  портфолио от над 50 четки за грим и 100 цвята различни продукти грим за лице. От 2010 г. марката предлага и грим: седем различни палитри сенки за очи плюс сет, комплект от четирите най-продавани, 33 пигмента в различни цветове на основата на минерална пудра, съвсем малка част от тях матови, а останалите с отблясък. 14 водоустойчиви моливи за очи, гел очна линия и очна линия тип писец, две бази за сенки една за матови сенки и една за сенки с отблясък или брокат. Ружовете и червилата, които предлагат са сравнително ограничени от към цветове и разновидност, 6 цвята компактен пресован руж и 2 цвята минерален руж под формата напрах, а червилата са два вида крамообразни и под формата на молив. Бронзантът, който предлагат всъщност е минерален пигмен, който е част от тридесет и трите пигмента, които споменах. В момента брандът не предлага никакви основи, нито фон дьо тен, нито коректор или пудра. За сметка на скромния асортимент от грим продукти Zoeva предлагат 56 различни индивидуални четки за грим от синтетичен и изкуствен косъм за очи, лице, нанасяне на кремообразни продукти и продукти на прах, червила и други. Трайността на четките е голяма и може да се разчита на тях да ви „изкарат“ поне две години. От Зоева (Zoeva) предлагат и двадесет и два комплекта от четки под формата на сет плюс козметичен несесер за съхранение и разнообразие от изкуствени мигли. Отделно марката предлага и няколко аксесоара като огледало, козметични несесери и кутия, органайзер за четки за грим. Основните цветове, които използват за изработката на четките за грим са черно и розово. Като цяло четките доста приличат на тези на Sigma, американска марка съсредоточена в производството на професионални четки за грим. Продуктите на Zoeva могат да бъдат намерени в парфюмерии Douglas в Германия, Швейцария и Австрия, в по-големите градове от тези държави и в някои онлайн магазини за грим и козметика във Великобритания, Полша, Холандия, Франция, Швеция, Словакия и Испания и някои интернационални като Катар, САЩ, Сингапур, Индонезия и Тайланд. В България четки за грим с марката Зоева (Zoeva) се продават само в онлайн магазина за четки за грим  shop.kikamakeup.com

 

 

zoeva

Post Categories: Сватбен грим цени
Tags: , , , ,